Galleri/Gallerie/Udførte projekter

08-09-2020

Sydjysk Marineservice:Her er mekanikerne fra Sydjysk Marineservice i gang på havnen i Aabenraa med at skifte toppakningen på en af skibets to MAN-hjælpemotorer.

Mottoet er: Ingen opgaver er for store og ingen for små.


07-09-2020

Så er det tid for vinterklargøring af bådmotorer

– Det har været en sommer med et fantastisk vejr og rigtig mange har benyttet deres både og haft fantastiske oplevelser på havet, lyder det fra Martin Hansen, der er mekaniker hos Sydjysk Marineservice i Aabenraa.

– Sydjysk Marineservice udfører forårsklargøring, vedligeholdelse, reparation, vinterkonservering, og alt det, der hører til bådmotorer, både påhængs-, og indenbords samt drev fra de mindste til de helt store både.

– Nu er efteråret over os og man kan selvfølgelig stadig have gode dage med sin båd ude på havet, men man skal også til at gøre vinterklar, fortæller Martin Hansen. Det er vigtigt at sørge for at båden, og her specielt bådmotoren bliver gjort vinterklar efter en sæson med masser af sejltimer.

– Vi har stor erfaring indenfor det marine område med indenbordsmotorer samt påhængsmotorer både hvad angår vinterklargøring og service og med vores kørende værksted kan vi yde den perfekte service overalt i det sønderjyske og sydjyske område, og samtidig så har vi den store fordel, at Sydjysk Marineservice samarbejder med Aabenraa Cylinderservice og vi derfor har mulighed for at kunne udføre større opgaver i form af eks. motorrenoveringer af enhver art.

04-05-2020

Opgave: udskiftning af toppakning
på en 6 cyl. – 230 HK Volvo Penta
KAMD42.
Se video her:Godt tre arbejdsdage i løbet
af et par minutter.

Aabenraa Cylinder Service:

Ved reparationen er topstykket
renoveret med nye dyseforinger,
planslebet og trykprøvet.

Det er sådanne opgaver vi udfører sammen med mange andre opgaver, der går ud på at reparere og servicere bådmotorer af enhver slags.

Vi udfører det hele “in-house” – det er kundens sikkerhed for kvalitet af alle opgaver.

Aabenraa Cylinder Service
www.aabenraacylinderservice.dk

#sydjyskmarineservice.dk #aabenraacylinderservice #volvopenta

Sydjysk Marineservice: Vi er glade når kunderne er tilfredse

Opgaven:​ – Motoren i vores Mascot 33 motorsejler var en 28 HK trecylindret Volvo 2003 og havde 31 år på bagen, samt et ukendt timetal i den høje ende. Der skulle en ny og større motor til.

Løsningen:​ En Vetus 42 HK firecylindret motor med skrue, blackjack og flexkobling. Det var en stor fordel at installationen kunne foregå på bådens vinterplads. Kunden deltog selv i monteringen. Det springende punkt var, om den nye motor kunne være i motorrummet uden at stævnrørslejet skulle ændre hældning, hvilket ville medføre en del glasfiberarbejde. Det kunne Martin fra Sydjysk Marineservice bekræfte at det ville være muligt ved første gennemsyn.

Kunden var særdeles tilfreds med løsningen – se fotoserien, der bekræfter installeringen.

Denne og andre opgaver udføres af Sydjysk Marineservice – følg virksomheden på www.facebook.com/sydjyskmarineservice.dk

24-04-2020

Sydjysk Marineservice: Fotos fra udskiftningen af en sejlbåds manchet på Volvo sejldrev. Motoren ligger i en X-Yacht. Sådanne opgaver og mange andre udføres af Sydjysk Marineservice.

Følg virksomheden på www.facebook.com/sydjyskmarineservice.dk

24-04-2020

Nyt sejlbådsdrev monteret

– Vi er kommet rigtig godt fra start med Sydjysk Marine Service i Aabenraa, lyder det fra Lars Pedersen. – Vores dygtige medarbejder Martin Hansen har rigtig travlt med at servicere både af alle typer og kategorier.

På billederne her ses et helt nyt Volvo Penta sejlbådsdrev, der er blevet monteret pga. gennemtæring i det gamle. Ved samme lejlighed fik kunden vulkaniseret nyt nav i foldepropel.

Sådanne opgaver og mange andre, udføres af Sydjysk Marine Service.

Du kan også følge virksomheden på www.facebook.com/sydjyskmarineservice

23-04-2020 – Sydjysk Marine Service: Martin er i gang med at servicere på havnen.

Du kan også følge virksomheden på www.facebook.com/sydjyskmarineservice.dk