Galleri/Gallerie/Udførte projekter

31-07-2023 – Sydjysk Marineservice – Ny Volvo Penta motor monteret i sejlbåd

Ny Volvo Penta D1-20 – monteret på sejlbåd.

18 HK/diesel.

Kan leveres/monteres til skrueaksel/sejldrev.

I dette tilfælde til skrueaksel.

For yderligere information – tilbud – Kontakt Martin – Sydjysk Marineservice – Aabenraa på tlf. 7332 3481.

01-06-2022 – Sydjysk Marineservice: – Tætninger og lejer blev skiftet på en 50 fods Bayliner

– En blandt mange fordele er, at vi er specialister i at udføre såvel service, montering og evt. reparationer ude hos kunden på privatadressen eller på lystbådehavnen, lyder det fra Martin Hansen fra Sydjysk Marineservice, der har base i Aabenraa ved havnen. 

– Det gør det nemt for kunden, der ikke behøver flytte sin båd for at få udført evt. reparationer eller klargjort sin båd.  

– I nogle tilfælde tager vi dog også bådene med hjem til vores eget værksted i Aabenraa ved havnen og udfører service og evt. reparationer og så kan kunden jo starte fra Aabenraa Havn og direkte ud på havet. 

Forleden skiftede vi stævnrørslejer, rortætninger og stævnrørs tætninger på denne 50 fods Fairline som netop er kommet til Danmark fra Mallorca.

Ring på tlf. 7332 3481 hvis vi kan gøre noget for dig.

Sydjysk Marineservice - Bayliner
Sydjysk Marineservice – Bayliner
Sydjysk Marineservice - Bayliner
Sydjysk Marineservice – Bayliner

.

Sydjysk Marineservice: Montering af en fabriksny Yamaha 115 HK på redningsbåd- Vi har netop færdiggjort montagen af en fabriksny Yamaha 115 HK outboarder på en Brigg redningsbåd, oplyser Martin Hansen fra Sydjysk Marineservice. – Det er en af den slags opgaver, der gør os glade, fordi det er med til at øge sikkerheden på havet for os alle hvis uheldet skulle være ude. Se mere om Sydjysk Marineservice på www.sydjyskmarineservice.dk

10-11-2021 – Sydjysk Marineservice: Montering af en fabriksny Yamaha 115 HK på redningsbåd- Vi har netop færdiggjort montagen af en fabriksny Yamaha 115 HK outboarder på en Brigg redningsbåd, oplyser Martin Hansen fra Sydjysk Marineservice. – Det er en af den slags opgaver, der gør os glade, fordi det er med til at øge sikkerheden på havet for os alle hvis uheldet skulle være ude. Se mere om Sydjysk Marineservice på www.sydjyskmarineservice.dk

24-10-2021 – NYT – Sydjysk Marineservice – Nu med bådhotel – isoleret – så er din båd i “sikker havn” indtil den igen skal ud på vandet. Kontakt Martin Hansen hos Sydjysk Marineservice på tlf. 7332 3481 og bestil plads til din båd.Se mere om Sydjysk Marineservice på www.sydjyskmarineservice.dk

Sydjysk Marineservice: – Vi gør din båd vinterklar 

Her midt i september måned lakker sæsonen på vandet lige så langsomt mod enden. 

Det er ved at være tid til at få båden gjort vinterklar.

– Vi udfører typisk et serviceeftersyn når båden skal op af vandet, kølevæsken tjekkes så systemet er frostsikret, toiletter tømmes, olieskift, brændstoffilter-skift og alt det, der skal til for at sikre, at båden er klar til vinteren, lyder det fra Martin Hansen fra Sydjysk Marineservice i Aabenraa.
– Og det gælder motorer fra 6 HK og op til 500 HK. 

– Vi kan også tilbyde at hente båden – op til 3,5 tons på krogen

– Udover at vore servicebiler er udstyret med værktøj og reservedele til serviceeftersyn, så har vi også mulighed for at kunne tilbyde at hente båden, fortæller Martin Hansen. 

Servicebilerne er alle med træk og kan tage op til 3,5 tons på krogen. 

Kontakt Martin Hansen hos Sydjysk Marineservice på tlf. 7332 3481 og bestil vinterservice til din bådmotor.

Se mere om Sydjysk Marineservice på facebook

27-04-2021

INFO

Skal din bådmotor også gøres klar til en god sommer på vandet – så er det nu.

Aktuelt har vi lige udskiftet et ældre opslidt og tæret drev til et fabriksnyt Volvo Penta DP-E drev. Under et eftersyn kunne der konstateres store tærehuller i det gamle drev, og i samråd med kunden blev der monteret et nyt drev.

– I samme ombæring skiftede vi bælge og udførte service på motoren.

Sydjysk Marineservice er mobil service – vi udfører serviceeftersyn og evt. reparationer der hvor din båd/motor står.

Kontakt Martin Hansen hos Sydjysk Marineservice på tlf. 7332 3481 og bestil service til din motor og få en glad sommer på havet…

Følg Sydjysk Marineservice på Facebook.

23-12-2020

Sydjysk Marineservice:
Montering af fabriksny Mercury 100 HK. Monteret på Örnvik 590 DC.
Se mere om Sydjysk Marineservice på www.sydjyskmarineservice.dk og følge med på Facebook.

01-12-2020

Sydjysk Marineservice: SE FOTOS – Vi har netop afsluttet montering af en ny 16HK Vetus M2-18 motor.Hele drivlinien er udskiftet incl. skrueaksel, flexkobling og propel. Følg os på facebook.

08-09-2020

Sydjysk Marineservice:Her er mekanikerne fra Sydjysk Marineservice i gang på havnen i Aabenraa med at skifte toppakningen på en af skibets to MAN-hjælpemotorer.

Mottoet er: Ingen opgaver er for store og ingen for små.


07-09-2020

Så er det tid for vinterklargøring af bådmotorer

– Det har været en sommer med et fantastisk vejr og rigtig mange har benyttet deres både og haft fantastiske oplevelser på havet, lyder det fra Martin Hansen, der er mekaniker hos Sydjysk Marineservice i Aabenraa.

– Sydjysk Marineservice udfører forårsklargøring, vedligeholdelse, reparation, vinterkonservering, og alt det, der hører til bådmotorer, både påhængs-, og indenbords samt drev fra de mindste til de helt store både.

– Nu er efteråret over os og man kan selvfølgelig stadig have gode dage med sin båd ude på havet, men man skal også til at gøre vinterklar, fortæller Martin Hansen. Det er vigtigt at sørge for at båden, og her specielt bådmotoren bliver gjort vinterklar efter en sæson med masser af sejltimer.

– Vi har stor erfaring indenfor det marine område med indenbordsmotorer samt påhængsmotorer både hvad angår vinterklargøring og service og med vores kørende værksted kan vi yde den perfekte service overalt i det sønderjyske og sydjyske område, og samtidig så har vi den store fordel, at Sydjysk Marineservice samarbejder med Aabenraa Cylinderservice og vi derfor har mulighed for at kunne udføre større opgaver i form af eks. motorrenoveringer af enhver art.

04-05-2020

Opgave: udskiftning af toppakning
på en 6 cyl. – 230 HK Volvo Penta
KAMD42.
Se video her:Godt tre arbejdsdage i løbet
af et par minutter.

Aabenraa Cylinder Service:

Ved reparationen er topstykket
renoveret med nye dyseforinger,
planslebet og trykprøvet.

Det er sådanne opgaver vi udfører sammen med mange andre opgaver, der går ud på at reparere og servicere bådmotorer af enhver slags.

Vi udfører det hele “in-house” – det er kundens sikkerhed for kvalitet af alle opgaver.

Aabenraa Cylinder Service
www.aabenraacylinderservice.dk

#sydjyskmarineservice.dk #aabenraacylinderservice #volvopenta

Sydjysk Marineservice: Vi er glade når kunderne er tilfredse

Opgaven:​ – Motoren i vores Mascot 33 motorsejler var en 28 HK trecylindret Volvo 2003 og havde 31 år på bagen, samt et ukendt timetal i den høje ende. Der skulle en ny og større motor til.

Løsningen:​ En Vetus 42 HK firecylindret motor med skrue, blackjack og flexkobling. Det var en stor fordel at installationen kunne foregå på bådens vinterplads. Kunden deltog selv i monteringen. Det springende punkt var, om den nye motor kunne være i motorrummet uden at stævnrørslejet skulle ændre hældning, hvilket ville medføre en del glasfiberarbejde. Det kunne Martin fra Sydjysk Marineservice bekræfte at det ville være muligt ved første gennemsyn.

Kunden var særdeles tilfreds med løsningen – se fotoserien, der bekræfter installeringen.

Denne og andre opgaver udføres af Sydjysk Marineservice – følg virksomheden på www.facebook.com/sydjyskmarineservice.dk

24-04-2020

Sydjysk Marineservice: Fotos fra udskiftningen af en sejlbåds manchet på Volvo sejldrev. Motoren ligger i en X-Yacht. Sådanne opgaver og mange andre udføres af Sydjysk Marineservice.

Følg virksomheden på www.facebook.com/sydjyskmarineservice.dk

24-04-2020

Nyt sejlbådsdrev monteret

– Vi er kommet rigtig godt fra start med Sydjysk Marine Service i Aabenraa, lyder det fra Lars Pedersen. – Vores dygtige medarbejder Martin Hansen har rigtig travlt med at servicere både af alle typer og kategorier.

På billederne her ses et helt nyt Volvo Penta sejlbådsdrev, der er blevet monteret pga. gennemtæring i det gamle. Ved samme lejlighed fik kunden vulkaniseret nyt nav i foldepropel.

Sådanne opgaver og mange andre, udføres af Sydjysk Marine Service.

Du kan også følge virksomheden på www.facebook.com/sydjyskmarineservice

23-04-2020 – Sydjysk Marine Service: Martin er i gang med at servicere på havnen.

Du kan også følge virksomheden på www.facebook.com/sydjyskmarineservice.dk